Robotiikkaa Riihimäellä -webinaari

Robotiikkaopetus ja sen kehittäminen on valittu Riihimäen strategiseksi painopistealueeksi ja kunnassa on ensimmäisenä Suomessa luotu opetussuunnitelmallinen robotiikan opetuksen jatkumo varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle. 

Webinaari Zoomissa 3.12.2019 klo16!

Riihimäellä robotiikka nähdään tulevaisuuden yleissivistyksenä. Robotiikkaopinnot ovat osa useita oppiaineita ja siihen perehdytään myös laaja-alaisissa opintokokonaisuuksissa.

Opinnot innostavat ja rohkaisevat oppilasta tutustumaan ja huomaamaan ympärillä olevaa robotiikkaa ja automaatiota, joka lisääntyy kiihtyvällä tahdilla arjessamme. Oppilaat saavat myös kokemuksen siitä, että teknologian toiminta perustuu ihmisen tekemiin ratkaisuihin ja valintoihin.

Webinaarissa robotiikan kehittäjäopettaja ja DigiErko-alumni Reetta-Liisa Viitanen esittelee kunnan strategiaa, opetussuunnitelmallista jatkumoa, sekä kertoo robotiikkaopetuksesta ja sen pedagogisista lähtökohdista. 

One thought on “Robotiikkaa Riihimäellä -webinaari

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s