Tulossa: Virtuaaliluokka

DigiErko-verkosto järjestää ajankohtaiswebinaarin 1. lokakuuta otsikolla Virtuaaliluokka. Puheenvuoron ottavat yliopistotutkija, dosentti Liisa Ilomäki ja projektitutkija, dosentti Minna Lakkala.

opekuva

Webinaarissa tarkastellaan pedagogisia näkökulmia sekä käytännön kokemuksia ja tutkimustuloksia lukioissa toteutetusta virtuaalisesta luokkaopetuksesta. Esitys liittyy OKM:n rahoittamaan Opettajana virtuaaliluokassa -hankkeeseen, jota toteuttavat Helsingin yliopiston tutkijat yhteistyössä Tutorhousen Digiluokka-palvelun kanssa. Digiluokassa opiskellaan opettajan johdolla kuten muillakin kursseilla, mutta osallistujat näkevät tunneilla toisensa vain videoyhteyden kautta. Virtuaalinen luokkaopetus tarjoaa paljon uusia mahdollisuuksia, mutta toisaalta edellyttää opettajilta pedagogisten käytäntöjen kehittämistä ja opiskelijoilta joustavuutta sopeutua uudenlaisiin opiskelutapoihin.

Webinaari järjestetään Zoom-ympäristössä klo 16-18. Lämpimästi tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s