Tulossa: Kuntadigi webinaari

Miten kunnissa ”digiloikataan”? Miten lähdetään liikkeelle, vältetään karikot ja saadaan tuloksia aikaiseksi? Mistä saa tukea kehittämiseen ja mistä tietää, mihin kannattaa keskittyä? Tule kuuntelemaan muutaman kunnan tarinaa ja samalla käymään keskustelua digiloikan mahdollisuuksista.

Webinaariin ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon, pääset mukaan täältä.

Jos Zoom on palveluna uusi, niin voit halutessasi tutustua siihen täällä.

Ennakkotiedoista poiketen Riihimäkeä edustaa sivistysjohtaja Esa Santakallio.

Webinaari 12. helmikuuta klo 16-18

DigiErko-verkosto järjestää avoimen webinaarin, jossa pureudutaan kuntatason kehittämiseen opetuksen digitalisoimisessa.

Webinaarissa alustaa ja vieraita keskusteluttaa Tanja Jurvanen, joka on työskennellyt Tampereella kehittäjäopettajana ja erikoissuunnittelijana kasvatuksen ja opetuksen digitalisaation parissa. Tällä hetkellä Tanja työskentelee Turun yliopistossa DigiErko-verkoston ja erikoistumiskoulutuksen parissa.

Vieraiksi webinaariin tulevat Reetta-Liisa Viitanen Riihimäeltä ja Janne Korsimo Ruskosta. Reetta-Liisa tuntee Riihimäen robotiikkastrategian. Hän tietää, mitä päätettiin tehdä ja miksi, sekä millaisia tuloksia robotiikkastrategian jalkauttamisesta on saatu. Riihimäen tavoitteena on olla robotiikan edelläkävijä. Janne on tunnettu Opentunti.fi -palvelusta. Ruskossa hän työskentelee koulutoimen ICT-koordinaattorina.

Webinaariin ei ole ennakkoilmoittautumista. DigiErko-blogissa jaetaan kokoushuoneen osoite, jossa keskusteluun pääsee osallistumaan.

Jos olet joskus jotain aprikoinut kuntatason digikehittämiseen liittyen, kannattaa nyt tulla jakamaan ajatuksia ja osallistumaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s